Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger denne hjemmeside indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre indholdet. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, skal du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. Nedenfor kan du læse, hvilke informationer der indsamles og deres formål.

Cookies
Hjemmesiden gør brug af cookies, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tablet med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette indhold. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som eksempelvis virus.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer der kan henføres til dig. Når du benytter hjemmesiden indsamles og behandles en række af den slags informationer. Det sker eksempelvis ved normal tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig nyhedsbrev eller registrerer dig som bruger.
Der indsamles og behandles typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mailadresse, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login i bookingssystem.

Sikkerhed
Der er truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som eksempelvis at fremsende et nyhedsbrev.
Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og de slettes dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mailadresse med videre vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Der anvendes kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der behandles om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@krestenkay.dk. Hvis du vil klage over behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Hjemmesiden ejes og publiceres af:
Samtale der forandrer v/ Kresten Kay
Kålundsvej 17
3520 Farum
Cvr.: 33914504
Telefon: 22 43 53 62
Email: kontakt@krestenkay.dk

Kontakt

Samtale der forandrer
v/ Kresten Kay

Klinik:
RUM
Ravnsborggade 2-4, 5 sal.
2200 København N
Tlf.: 22 43 53 62
kontakt@krestenkay.dk

CVR-nr.: 33914504

Privatlivspolitik

© Copyright krestenkay.dk 2018

Medlem af

  •  
  •   
  •