Om mindfulness

Herunder kan du læse udtaleser om undervisning i mindfulness og meditation.

”Kresten, din undervisning omkring mindfulness og den måde du afviklede det på var efter min personlig vurdering til en 12´er med pil op”

[udtalelse fra kursist]

 

”I forhold til undervisningen i mindfulness er jeg ikke et sekund i tvivl om at Kresten er en mand, der lever det ud i sit personlige liv. Det inspirerer mig til at begynde at bruge de værktøjer jeg fik ved kurset.”

[Udtalelse fra kursist]

 

”Jeg har faktisk brugt en af de øvelser i dagligdage. Det at være total opmærksom i forhold til at lave en kop kaffe og dernæst drikke den med total opmærksomhed….Wauw siger jeg bare…What a difference!”

[Udtalelse fra kursist]

 

”Hvor var det godt at blive introduceret til Mindfulness. Jeg fik virkelig en oplevelse – en meget nærværende oplevelse! Det var rart at mærke, hvordan jeg blot med nogle enkle øvelser kan komme ned i tempo og væk fra alle tankerne. Uden at afsløre for meget for andre kursister, så var der særlig én øvelse, som gjorde stort indtryk på mig og som hjælper mig til at være mere nærværende og som har gjort mig mere opmærksom – jeg smager verden på en helt ny måde nu. Tak for et godt kursus.”

[Udtalelse fra kursist]