Hvordan vælger du den rigtige supervisor?

Hvordan vælger du den rigtige supervisor?

Når du skal vælge supervisor, er det nogle aspekter det kan være godt, at være opmærksom på.

Spørg omkring
Dine kollegaer har sandsynligvis erfaringer med supervision, så spørg omkring og hør på andres erfaringer. Supervisorer arbejder på vidt forskellig måder, så det er godt at høre andres erfaring.

Spørg om uddannelse
Der er mange der udbyder supervision uden at være uddannet supervisor. Det er der som sådan ikke noget galt i, men alligevel vil jeg anbefale, at gå efter en supervisor der er uddannet i supervision. Ellers kan supervisionen let gå hen blot at blive vejledning eller terapi.

Spørg om tilgang
Ligesom tilfældet er med psykoterapi, er der flere forskellige retninger indenfor supervision. Derfor er det en god ide at overveje om supervisorens tilgang stemmer overens med din egen tilgang til dit arbejde.  

Dansk Psykoterapeutforening
Hvis du leder efter en supervisor til at supervisere dit arbejde som psykoterapeut, vil jeg anbefale, at du finder en supervisor der også er medlem af Dansk Psykoterapeutforening. Medlemmer af Dansk Psykoterapeutforening, har du en sikkerhed for, har en grundlæggende forståelse af det terapeutiske arbejde. Dermed ikke sagt, at andre der ikke er medlem af foreningen, ikke kan være ganske udmærkede supervisorer, men det er alligevel en god tommelfingerregel.

Kontakt

Samtale der forandrer
v/ Kresten Kay

Klinik:
RUM
Ravnsborggade 2-4, 5 sal.
2200 København N
Tlf.: 22 43 53 62
kontakt@krestenkay.dk

CVR-nr.: 33914504

Privatlivspolitik

© Copyright krestenkay.dk 2018

Medlem af

  •  
  •   
  •