Samtale der forandrer

Igennem Samtale der forandrer v/Kresten Kay, ønsker jeg at støtte mennesker til at opnå at tage ansvar for eget liv, finde deres vej i vanskelige situationer og udnytte deres potentiale mere fuldt. Samtidig er det vigtigt for mig, at de mennesker jeg arbejder med har oplevelse af at være kommet et stykke videre efter hver terapisession. Både i forhold til at få mere ud af livet og acceptere at livet ikke altid giver dig det du ønsker.

Når du bliver bedre til at anerkende og acceptere dig selv, bliver du også bedre til at være sammen med andre på en ligeværdig og medmenneskelig måde. Og det mener jeg beriger både dig selv og dine medmennesker. Så derfor er psykoterapi ikke blot en måde til at du kan få mere ud af dit liv – det er i mine øjne ligeledes en vej til at skabe forandringer for de mennesker du omgås med. I sidste ende er mit mål, at du ikke længere har brug for terapi og i fremtiden bedre kan håndtere livets genvordigheder.

I terapi hos mig vil du blive mødt som et helt menneske – ikke som den titel du har, dit arbejde, en diagnose eller hvad du har opnået i livet.

Alle har ret til at blive mødt ligeværdigt og med respekt for deres valg. Mit udgangspunkt er, at alle dele af et menneskes liv kan være væsentligt og give muligheder for udvikling. Et menneske der formår at møde sig selv med denne respekt, er også et menneske der har bedre mulighed for at udleve sine potentialer.