Om supervision

Herunder kan du læse udtalelser om mit arbejde som supervisor.

”At gå i supervisionen hos Kresten bevirker at jeg får klarhed over mine dilemmaer, jeg føler, at jeg får professionel hjælp på et personligt og højt fagligt niveau. Krestens udgangspunkt har rod i eksistentiel og oplevelsesorienteret psykoterapi, hvilket jeg oplever, giver dialogen og eftertænksomheden plads. Desuden er det inspirerende for mig, at Kresten gør brug af gruppens erfaringer under supervisionen, det har bevirket, at jeg er mere aktiv i mine refleksioner når andre får supervision”.

[Lone Heiberg, Psykoterapeut MPF]

 

“Min erfaring med Kresten som supervisor er, at han er skarp, empatisk og allervigtigst, rigtigt god til at holde den røde tråd på en afbalanceret måde. Det gør at en supervision med Kresten ofte vil forløbe på en rolig måde, hvor han på bedste vis hjælper supervisanden til at håndtere eventuelle svære følelser, finde nye perspektiver og handlemåder. Jeg kan kun anbefale Kresten som supervisor.”

[Peter Kofoed, Supervisor, uddannelsesleder og konsulent]