Fra fagfolk

Herunder kan du læse referencer fra fagfolk jeg har arbejdet sammen med.

”Jeg kender Kresten Kay fra vores nære relation i over 12 år. Både som Krestens underviser og supervisor har jeg set ham arbejde terapeutisk og kan oprigtigt anbefale ham. Han er nærværende, empatisk, kreativ og intelligent. Samtidig har han en intuitiv fornemmelse af hvad andre menneskers symptomer handler om. Både teoretisk og åndeligt ser jeg Kresten som den fødte terapeut.”

[Lise Peetz-Schou, Cand.psych.aut.]

 

“Jeg kender Kresten Kay som en professionel, medlevende og indsigtsfuld terapeut, som med respekt og ligeværd støtter mennesker i deres personlige arbejde. Med Kresten som terapeut er du helt sikkert i gode hænder.”

[Claus Lindgren, Ejer af LINDGREN+]

 

“Kresten har altid udmærket sig ved en udpræget empati og fin intuition koblet med stor viden og interesse for de forskellige aspekter og vinkler i en psykoterapeutisk situation. Jeg anser Kresten for at være en endog meget kompetent terapeut, som jeg gerne anbefaler.”

[Hanne Brit Aagaard, Cand.psych.aut.]

 

“Kresten er en nærværende, engageret terapeut, som med stor omsorg bidrager til løsning af livsopgaven.”

[Peter Kongshaug, Psykoterapeut MPF]

 

“Jeg kan på det varmeste anbefale Kresten til dig som søger en terapeut der er dygtig, nærværende, indlevende og meget medmenneskelig.”

[Gitte Schmidt Pedersen, Sygeplejerske]

 

“Jeg oplever Kresten, som en dygtig og kompetent sparrings- og samarbejdspartner, samt kollega. Han fremtræder som et åbent og imødekommende menneske. Han er god til at etablere en tillidsfuld og befordrende kontakt til borgerne. Som psykoterapeut besidder Kresten mange gode og uovertrufne kvaliteter. Jeg oplever, at han på en nærværende måde, møder den enkelte med accept og forståelse på hans egen blide og indfølende måde. Derudover har han øje for såvel helhed som detaljer i processerne med sine borgere. Flere af vores borgere på CSL, er glade for at tale med Kresten, og jeg oplever, at han får bragt dem videre i et godt og konstruktivt forløb.”

[Maria Louise Holm, Psykoterapeut / Socialrådgiver]

 

“Det er en fornøjelse, at arbejde sammen med Kresten. Han er en god sparringspartner, der forstår at give konstruktiv feedback. Hans rolige natur gør at man føler sig tryg og imødekommet. Som terapeut er han velfunderet og god til at stille de rigtige spørgsmål, så du får en følelse af, at blive set og hørt.”

[Charlotte Lehde, Sundhedsvejleder]